'Wie is Nicolas de Kerstman?

De kerstman speel je niet, de kerstman ben je!

Wie is de echte kerstman?

Nicolas de Kerstman is de meest vriendelijke en authentieke kerstman.
Zijn kostuums, zijn houding, zijn stem, professionaliteit en ervaring zijn ongekend.

REVIEWS

De voorbereidingen voor Kerstmis zijn in volle gang. De gezelligste tijd van het jaar is aangebroken. Sinds enkele jaren maakt de Kerstman een belangrijk onderdeel uit van onze kersttraditie.

Heeft u zich ooit afgevraagd: Waar huur ik de echte kerstman? Wie is de echte kerstman? Nicolas de Kerstman beantwoordt aan deze vraag. Hij is de enige echte Kerstman. Zijn persoonlijkheid is vriendelijk en warm, zijn houding is stijlvol en bereikbaar voor iedereen. Samen met kinderen en volwassenen een onvergetelijke kerstbeleving maken, dat is onze missie. Improviseren en vriendelijkheid zijn het gereedschap.

De enige echte Kerstman is zeer breed inzetbaar. Hierbij kunt u denken aan fotoshoots, televisieproducties, commercials, evenementen, shows, meet & greets en bedrijfsfeesten. Maar denk ook eens aan de talloze mogelijkheden voor winkelcentra, winterfairs, restaurants, scholen, beurzen en kerstmarkten.

Bij Nicolas de Kerstnman staat kwaliteit voorop. Wat opvalt is zijn prachtige kapsel, professionele grime en een geweldig mooi kostuum. Wat u krijgt is de meest vriendelijke en professionele Kerstman van Nederland. Nicholas is het gehele jaar inzetbaar voor het bedenken, meedenken en het uitvoeren van reclame- en promotiecampagnes. Kerst maken we samen!

Wanneer ontmoet u Nicolas de kerstman?

© Copyright © 2016 - 2023 Santa Nicholas.
All Rights Reserved.