De-echte-kerstman-Santa-Nicolas
Reviews
Santa Nicholas

Huurdeechtekerstman.nl

Reviews over de echte kerstman!

Wij zijn trots op de revieuws van onze opdrachgevers.

Laat hier Uw boodschap of review achter voor de echte kerstman

U kunt tekst en één foto toevoegen (foto niet verplicht).

Vera van Horik - OGER

Kerstcampagne 2022 / 2023

De kerstcampagne van OGER was in 2022 een groot succes dankzij de Echte Kerstman. Professionele video opnames en een bezoek aan alle vier onze winkels. Echt authentiek en persoonlijk en zorgde voor een gezellige en bijzonder sfeer.

Cindy van Driel Marketing - Fletcher Groep

Kerstcampagne 2022 / 2023

Een perfecte samenwerking tijdens onze fotoshoot voor Fletcher Hotels. Professioneel, vakkundig, een prachtige outfit en flexibel in en met onze wensen. Bedankt voor de inzet!

Sofia Ramautar - GEN25 kopie

23 december 

Tijdens mijn zoektocht naar een kerstman die onze cadeaus op kantoor kon uitdelen kwam ik uit op Santa Nicholas. Na hem gesproken te hebben had ik eerlijk gezegd gelijk een goed en fijn gevoel! Ik heb dit overlegd met mijn collega en we hebben hem geboekt. Zowel voor als tijdens als na ons personeelsfeest hebben we heel fijn contact gehad met Santa! Collega's kregen een kerstpakket en natuurlijk hoort daar ook een klein persoonlijk verhaaltje bij. Dit heeft Santa zo goed gedaan! iedereen vond hem geweldig! inclusief ik zelf! Hij deed het zoo goed, lief en was zo leuk. Hij heeft zelfs voor collega's die het wilde een persoonlijk boodschap ingesproken voor de kids en familie thuis! Santa Nicholas je bent GEWELDIG! zeker een aanrader. Ik en de rest van kantoor hebben erg van je genoten!
Bedankt en tot snel!

Annemieke Peterse - BVIntersell

23 december 

Wauw! de echte Santa Nicholas was bij BVIntersell.... wat een leuk bezoek. De kerstsfeer zat er meteen goed in!

Jeroen Eylers - ID Makelaars bv

21 december

In december Nico van Kooi, Santa Nicholas alias de “echte kerstman” mogen ontvangen tijdens onze jaarlijkse kerstborrel met ons makelaars kantoor. Nico is een absolute persoonlijkheid en zodra hij zijn kerstpak aantrekt veranderd hij ook écht in de kerstman inclusief mooie donkere stem! Op de foto met kids, filmpjes inspreken via de iphone voor het thuisfront niets is hem té gek! Juist dat maakt het meer dan de moeite waard en zéker elke euro om Nico in te huren. Beslist een aanrader.

Jeroen Eylers
ID Makelaars bv

Hendrik Kemphorst

20 december 

Wij hebben de kerstman langs gestuurd bij onze opdrachtgevers en hij heeft ervoor gezorgd dat dit een succes is geworden. Veel lovende berichten van de opdrachtgever achteraf!

Bob Heineke

19 december 

De echte kerstman weet zich feilloos aan te passen aan het gezelschap, hij voelt de sfeer heel goed aan en daarmee is een gezellige avond met veel humor een zekerheidje.
Zeer goede en professionele outfit, en dat maakt het plaatje wel echt compleet.
En zeer belangrijk: respect staat hoog in het vaandel van deze kerstman, daar hoef je je geen zorgen over te maken.
Wat moet je doen? Boeken, en als hij er is: ga rustig achterover leunen en geniet van je avond!

gewoon doen!

Jasper Kappelle

19 december

Geweldig! Wij hadden met een groep vrienden het jaarlijkse etentje en daar kwam ineens onverwachts de kerstman binnen met zijn kersthulp. Wat hebben wij gelachen! Echt heel professioneel gedaan. Zou dit zeker aanraden aan anderen!

1
23

© Copyright © 2016 - 2023 Santa Nicholas.
All Rights Reserved.