Reviews
Santa Nicholas

Reviews van de echte kerstman Santa Nicholas!

U kunt onderaan de pagina een review achterlaten.

Laat hier Uw boodschap of review achter voor de kerstman

U kunt tekst en één foto toevoegen (foto niet verplicht).

Versturen

Sofia Ramautar

23 december 2019

Tijdens mijn zoektocht naar een kerstman die onze cadeaus op kantoor kon uitdelen kwam ik uit op Santa Nicholas. Na hem gesproken te hebben had ik eerlijk gezegd gelijk een goed en fijn gevoel! Ik heb dit overlegd met mijn collega en we hebben hem geboekt. Zowel voor als tijdens als na ons personeelsfeest hebben we heel fijn contact gehad met Santa! Collega's kregen een kerstpakket en natuurlijk hoort daar ook een klein persoonlijk verhaaltje bij. Dit heeft Santa zo goed gedaan! iedereen vond hem geweldig! inclusief ik zelf! Hij deed het zoo goed, lief en was zo leuk. Hij heeft zelfs voor collega's die het wilde een persoonlijk boodschap ingesproken voor de kids en familie thuis! Santa Nicholas je bent GEWELDIG! zeker een aanrader. Ik en de rest van kantoor hebben erg van je genoten!
Bedankt en tot snel!

De kerstman Santa Nicholas - huurdeechtekerstman.nl

Jeroen Eylers - ID Makelaars bv

21 december 2019

In december Nico van Kooi, Santa Nicholas alias de “echte kerstman” mogen ontvangen tijdens onze jaarlijkse kerstborrel met ons makelaars kantoor. Nico is een absolute persoonlijkheid en zodra hij zijn kerstpak aantrekt veranderd hij ook écht in de kerstman inclusief mooie donkere stem! Op de foto met kids, filmpjes inspreken via de iphone voor het thuisfront niets is hem té gek! Juist dat maakt het meer dan de moeite waard en zéker elke euro om Nico in te huren. Beslist een aanrader.

Jeroen Eylers
ID Makelaars bv

De kerstman Santa Nicholas - huurdeechtekerstman.nl

Hendrik Kemphorst

20 december 2019

Wij hebben de kerstman langs gestuurd bij onze opdrachtgevers en hij heeft ervoor gezorgd dat dit een succes is geworden. Veel lovende berichten van de opdrachtgever achteraf!

Bob Heineke

19 december 2019

De echte kerstman weet zich feilloos aan te passen aan het gezelschap, hij voelt de sfeer heel goed aan en daarmee is een gezellige avond met veel humor een zekerheidje.
Zeer goede en professionele outfit, en dat maakt het plaatje wel echt compleet.
En zeer belangrijk: respect staat hoog in het vaandel van deze kerstman, daar hoef je je geen zorgen over te maken.
Wat moet je doen? Boeken, en als hij er is: ga rustig achterover leunen en geniet van je avond!

gewoon doen!

Jasper Kappelle

19 december 2019

Geweldig! Wij hadden met een groep vrienden het jaarlijkse etentje en daar kwam ineens onverwachts de kerstman binnen met zijn kersthulp. Wat hebben wij gelachen! Echt heel professioneel gedaan. Zou dit zeker aanraden aan anderen!

1 2 3

© Copyright © 2016 - 2020 Santa Nicholas. All Rights Reserved.