Huur de echte Kerstman voor bedrijven en particulieren Huur de echte Kerstman voor bedrijven en particulieren Huur de echte Kerstman voor bedrijven en particulieren De kerstman Santa Nicholas - huurdeechtekerstman.nl De kerstman Santa Nicholas - huurdeechtekerstman.nl
Reviews
Santa Nicholas

Reviews van de echte kerstman Santa Nicholas!

U kunt onderaan de pagina een review achterlaten.

Laat hier Uw boodschap of review achter voor de kerstman

U kunt tekst en één foto toevoegen (foto niet verplicht).

Versturen

Sofia Ramautar

23 december 2019

Tijdens mijn zoektocht naar een kerstman die onze cadeaus op kantoor kon uitdelen kwam ik uit op Santa Nicholas. Na hem gesproken te hebben had ik eerlijk gezegd gelijk een goed en fijn gevoel! Ik heb dit overlegd met mijn collega en we hebben hem geboekt. Zowel voor als tijdens als na ons personeelsfeest hebben we heel fijn contact gehad met Santa! Collega's kregen een kerstpakket en natuurlijk hoort daar ook een klein persoonlijk verhaaltje bij. Dit heeft Santa zo goed gedaan! iedereen vond hem geweldig! inclusief ik zelf! Hij deed het zoo goed, lief en was zo leuk. Hij heeft zelfs voor collega's die het wilde een persoonlijk boodschap ingesproken voor de kids en familie thuis! Santa Nicholas je bent GEWELDIG! zeker een aanrader. Ik en de rest van kantoor hebben erg van je genoten!
Bedankt en tot snel!

Annemieke Peterse - BVIntersell

23 december 2019

Wauw! de echte Santa Nicholas was bij BVIntersell.... wat een leuk bezoek. De kerstsfeer zat er meteen goed in!

Jeroen Eylers - ID Makelaars bv

21 december 2019

In december Nico van Kooi, Santa Nicholas alias de “echte kerstman” mogen ontvangen tijdens onze jaarlijkse kerstborrel met ons makelaars kantoor. Nico is een absolute persoonlijkheid en zodra hij zijn kerstpak aantrekt veranderd hij ook écht in de kerstman inclusief mooie donkere stem! Op de foto met kids, filmpjes inspreken via de iphone voor het thuisfront niets is hem té gek! Juist dat maakt het meer dan de moeite waard en zéker elke euro om Nico in te huren. Beslist een aanrader.

Jeroen Eylers
ID Makelaars bv

Hendrik Kemphorst

20 december 2019

Wij hebben de kerstman langs gestuurd bij onze opdrachtgevers en hij heeft ervoor gezorgd dat dit een succes is geworden. Veel lovende berichten van de opdrachtgever achteraf!

Bob Heineke

19 december 2019

De echte kerstman weet zich feilloos aan te passen aan het gezelschap, hij voelt de sfeer heel goed aan en daarmee is een gezellige avond met veel humor een zekerheidje.
Zeer goede en professionele outfit, en dat maakt het plaatje wel echt compleet.
En zeer belangrijk: respect staat hoog in het vaandel van deze kerstman, daar hoef je je geen zorgen over te maken.
Wat moet je doen? Boeken, en als hij er is: ga rustig achterover leunen en geniet van je avond!

gewoon doen!

Jasper Kappelle

19 december 2019

Geweldig! Wij hadden met een groep vrienden het jaarlijkse etentje en daar kwam ineens onverwachts de kerstman binnen met zijn kersthulp. Wat hebben wij gelachen! Echt heel professioneel gedaan. Zou dit zeker aanraden aan anderen!

Dik van enk

18 december 2019

Als er een kerstman is dan heet ie Nico
Niek veel dank was top

Jolanda

18 december 2019

Zn leuke kerstmanmet een stem zoals een kerstman hoort te klinken

Sander Reijn

16 december 2019

In december 2018 voor het eerst de echte kerstman mogen ontvangen tijdens onze kerstborrel. Het maakte de borrel compleet en vooral onvergetelijk. Wat een plezier hebben we gehad. Dit jaar weer

Sigrid Boers

16 december 2019

Geweldige en goede Kerstman. Hij weet zich goed in te leven, neemt voor ieder de tijd en heeft ook nog humor!!

maud wijhers

16 december 2019

De echte ,de beste kerstman.. wat een geweldige persoonlijkheid!

MyJeroen01

16 december 2019

Geweldige toevoeging op een feest/bedrijfsfeest rond de kerstperiode.

Mattijs van der Laan

16 december 2019

met een prof fotograaf lied de ''echte'' kerstman hier een onvergetelijke indruk achter.
Eerste klas!
Nagenoeg niet te onder scheiden van echt, wat best raar is.... Aangezien ik de echte kerstman nooit gekend of gezien heb.
Kortom stop met zoeken, deze kerstman moet je boeken. hohoho!

Shana Van Der Zweep

16 november 2019

Vorige kerst hebben wij een surprise bezoek gehad van de kerstman.. Wat was het geweldig! Naar mijn idee is hij echt de echte kerstman!! De kinderen hebben het er nog altijd over.. Zou hij dit jaar weer komen??? Ik weet in iedergeval. Zeker dat we de kerstman zo vaak als mogelijk zullen gaan bezoeken in de makado! Wij houden van de echte kerstman!!

Mathilde Keij

15 december 2019

Dit is dé échte Kerstman voor het ultieme kerstgevoel! Met zijn warme stem en voorkomen zorgt hij voor een perfecte afstemming op uw feest en stelt klein én groot op z’n gemak. Een absolute aanrader voor uw kerstshows, tv-commercials en met zijn warme stem spreekt hij moeiteloos een persoonlijke boodschap in voor uw klanten. Vrolijk Kerstfeest!

Nancy van der Weert

15 december 2019

De enige echte kerstman huren wij al een aantal jaren in. Hij kan zich in elke situatie goed inleven.
Nog geen betere kerstman tegen gekomen.Met zijn mooie warme stem weet hij iedereen in te pakken.
Een echte aanrader, wij van S&S Partykist zijn fan!

Rob roder

14 december 2019

Wij hebben de echte kerstman vorig jaar met de kerstborrel laten komen. Een echte aanrader voor een geslaagd feestje!

© Copyright © 2016 - 2019 Santa Nicholas. All Rights Reserved.