Huur de echte Kertman Huur de echte kerstman

Nicolas de Kerstman

Nicolas de kerstman

Santa Nicholas wordt in Nederland beschouwd als "de echte Kerstman". Hij is de enige fulltime Kerstman van Nederland. Zijn kostuums, zijn houding, zijn stem en vriendelijkheid zijn ongekend.

De voorbereidingen voor Kerstmis zijn in volle gang. De gezelligste tijd van het jaar is aangebroken. Sinds enkele jaren maakt de Kerstman een belangrijk onderdeel uit van onze kersttraditie.

Heeft u zich ooit afgevraagd: Waar huur ik de echte kerstman? Wie is de echte kerstman? Santa Nicholas beantwoordt aan deze vraag. Hij is de enige echte Kerstman. Zijn persoonlijkheid is vriendelijk en warm, zijn houding is stijlvol en bereikbaar voor iedereen. Samen met kinderen en volwassenen een onvergetelijke kerstbeleving maken, dat is onze missie. Improviseren en vriendelijkheid zijn het gereedschap.

De enige echte Kerstman Santa Nicholas is zeer breed inzetbaar. Hierbij kunt u denken aan fotoshoots, televisieproducties, commercials, evenementen, shows, meet & greets en bedrijfsfeesten. Maar denk ook eens aan de talloze mogelijkheden voor winkelcentra, winterfairs, restaurants, scholen, beurzen en kerstmarkten.

Bij Santa Nicholas staat kwaliteit voorop. Wat opvalt is zijn prachtige kapsel, professionele grime en een kwalitatief mooi kostuum. Wat u krijgt is de meest vriendelijke en professionele Kerstman van Nederland. Santa Nicholas is het gehele jaar inzetbaar voor het bedenken, meedenken en het uitvoeren van reclame- en promotiecampagnes. Kerst maken we samen!

Wanneer ontmoet u Santa Nicholas?

De echte kerstman Santa Nicholas

© Copyright © 2016 - 2023 Santa Nicholas.
All Rights Reserved.